At skrive...


”At rejse er at leve” skrev H. C. Andersen. For Peter Jepsen er det at skrive en del af det at leve. Han kan slet ikke lade være.

Han har digtet og skrevet historier, siden han lærte at skrive. De fleste historier er endt i skrivebordsskuffen eller på computeren. Men nogle er også blevet udgivet.

Novellesamlingen ”Det skete bare ikke” er Peter Jepsens skønlitterære debutbog. Han har tidligere fået publiceret historien ”Kære Inge” i tidsskriftet uDkAnt og udgivet fagbogen ”Som ringe i vandet – Strategisk PR og omdømme i en forandret medievirkelighed” hos Samfundslitteratur.

Når han ikke skriver historier, er han selvstændig kommunikationsrådgiver, bestyrelsesmedlem og underviser. Læs mere her 

Foto: Jeppe Bøje Nielsen

”Jeg elsker simpelthen at skrive. Det begynder som regel med en enkel idé. En situation, en person, en sætning, et ord. Så sætter jeg mig til tasterne og ser, hvor historien tager mig hen. Ofte ender jeg et andet sted, end jeg regnede med, eller der dukker nye personer op i fortællingen. Og det er netop det, der gør det sjovt - at begynde en historie uden med sikkerhed at vide, hvor den ender.”